D

Despre Noi

CamereLux Mamaia

Despre Noi

Cazarea in regim hotelier ofera clientilor numeroase avantaje:

  • Pretul: pentru costuri reduse puteti beneficia de intreg confortul unui hotel avand avantajul intimitatii, unui mediu primitor in care va puteti pastra tabieturile si controlul total asupra locatiei. CazareLux Mamaia ofera tarife avantajoase si negociabile in functie de nevoile fiecarui client
  • Flexibilitate: in functie de nevoile fiecarui client, se identifica cel mai potrivit apartament  (locatie, dotari, utilitati), care sunt serviciile conexe de care acesta are nevoie (catering, inchirieri auto, abonamente la sali de fitness/ sauna/ piscina/ masaj/ tenis) si pe parcurs poate modifica sau imbunatati.
  • Negociere: totul se negociaza in functie de bugetul si nevoile fiecarui client. CazareLux Mamaia  va ofera o diversitate de camere in regim hotelier din care puteti alege cea mai avantajoasa varianta pentru dumneavoastra si apoi puteti negocia fiecare detaliu.

Toate apartamentele sunt amplasate in zone linistite, nu departe de plaja, avand in apropiere puncte de interes cunoscute. Fie ca este vorba de o vacanta sau o vizita de afaceri, CamereLux Mamaia va ofera confortul unui hotel, avand la dispozitie o camera de lux, totul pentru costuri reduse.

Apartamentele va stau la dispozitie tot timpul anului incepand cu 1 ianuarie si pana pe 31 decembrie, pentru dumneavoastra daca sositi in Mamaia si nu doriti sa stati la hotel sau rude, pentru prieteni sau familie, pentru colegii sau colaboratorii. In schimb nu acceptam sub nicio forma petreceri, evenimente legate de date onomastice, Revelioane ce implica mai mult de 3 persoane deoarece apartamentele sunt exclusiv pentru cazarea si odihna clientilor in cele mai bune si placute conditii si nu pentru distractii. In acelasi timp ne rezervam dreptul de selecta clientii si nu inchiriem celor care au sub 21 de ani.